The Golden Dreamz

The noblest art is that of making others happy

Ruby,
is een border collie Uit 2016. Vanaf 8 weken was ruby bij mij in huis en begon zijn leven als trickdog. Hij is erg leergierig en vind het ontzettend leuk om te leren. Hij komt uit een nestje van 7 puppys waarvan 5 zwart met wit en 2 rood met wit. Ruby is een klassiek rood met wit getekend reutje. Hij is altijd vrolijk en wat hem zo bijzonder maakt is zijn glimlach (the smiling dog) Samen doen wij ook nog aan dogfrisbee (dat is een rond schijfje die de hond moet vangen) daar kun je ook allerlei trucks mee laten zien.

Shows/Optredens
"The most beautifull artform is to make others happy"
Wij treden op als team en kunnen ingehuurd worden voor bijna alle werkzaamheden. Kinder feestjes (leuke truckjes laten zien met verschillende atribute)

Evenementen:
we treden ook op bij evenementen waar we voor ingehuurd kunnen worden bejaardentehuizen (een optreden geven om de mensen een leuke tijd te bezorgen)
Scholen (kinderen blij maken en na afloop hondje knuffelen en zelf truckjes doen)
Hotels (optreden op muziek voor de mensen die daar verblijven)
Speciale gelegenheden (kerst, pasen, wensen)

Tricks en Trucs
Zelf heb ik Ruby vanaf 8 weken al verschillende truckjes aangeleerd. Het begon met zit, af ,lig en blijf. Dat zijn de bassiscommando's die je een hond leerd. Ruby was al erg leergierig en pakte het snel op. Nadat hij wat ouder werd kon ik de truckjes gaan uitbreiden met o.a. (Omrollen, Pootje geven, Rondjes draaien etc...) Wij trainen iedere dag ongeveer 10 minutjes soms wat langer ivm optredens om ons goed voor te kunnen bereiden. Wij zijn gaan optreden bij scholen en hotels en we deden ook mee aan Frisbee demos. Ruby vind het zo ontzettend leuk en we zijn echt een team geworden.

Het is zo leuk om je hond wat bij te leren en ik zou jullie daar graag bij willen helpen. hoe je dat allemaal kunt aanleren en wat voor een fijne band je creeert met je hond doormiddel van een paar minutjes per dag aan je hond te besteden. Je kunt iedere hond wat leren jong en oud ras of niet het maakt niets uit. (je bent nooit te oud om te leren toch!)

Training
Training moet leuk zijn en interessant voor hond en baas, Je kunt je hond trainen met Snoepjes , lekkerneijen en speeltjes. De meeste honden zijn altijd wel geintereseerd in lekkere honden snoepjes, als je hond van snoep of lekkerneijen houdt dan hoefd trainen geen probleem te zijn. een hond wordt niet vanzelf een gewelige hond daarom moet men er ook tijd aan besteden, en zeker als ze nog jong zijn. van pup tot puber naar volwassen hond. doormiddel van 10 minutjes per dag te besteden aan je hond kom je al heel ver. Je kunt gehoorzaamheids oefeningen doen en daar kan ik ook bij helpen. het kost affentoe tijd maar door tijd te maken voor je dier kun je erg veel bereiken.
Je kunt je hond de basiscommando's aanleren (dat zijn ook truckjes) zoals : Zit, Af, Lig, Naast, Volg, Voet ,Blijf en Hierkomen.

Workshops
Bij interesse kunnen wij ook ingezet worden om eventuele workshops te geven. Daarbij geef ik een eenmalige les om mensen de basis te leren van verschillende truckjes. Hoe leuk dat is om te doen en wat je allemaal kunt bereiken met je hond